Bal  Koncert med Mads Hansens Kapel.

Fredag 28. januar 2022 kl. 19:30.

På grund af coronarestriktionerne er det ikke muligt at gennemføre det planlagte bal. I stedet afholdes koncert med siddende publikum. Der skal vises gyldigt coronapas ved indgangen og bæres mundbind, når man ikke sidder ned.

Mads Hansens Kapel, som er Jonas Lærke Clausen (violin), Martin Strange Lorenzen (klarinet), Sebastian Boesgaard Bloch Larsen (guitar), Emil Ringtved Nielsen (bas), Julian Svejgaard Jørgensen (klaver), er et ungt og kreativt pust over det danske musikmiljø. Bandets medlemmer har rødder i vidt forskellige genrer, men finder sammen om en fælles kærlighed til den danske traditionsmusik og fornyelsen af den.

Ungt og virilt balorkester dybt forankret i den danske instrumentaltradition. Råswingende, solidt favnende og hæsblæsende er kun få farver på den pallet, Mads Hansens Kapel maler med. Men Kapellet har også en blød side.

Kapellet har siden deres dannelse i 2015 spillet et væld af forskellige koncerter over hele landet. Fra traditionelle baller for folkedansere på Fanø til gadefesten Distortion for festglade unge københavnere. Deres lyd er drevet af energi, frækhed og en veludviklet humoristisk fingerspitzgefühl. Kapellet er noget, man skal opleve for at forstå.

Vi kan kun opfordre: Kom, lyt og bliv glad! Eller endnu bedre: Kom, lyt, dans og bliv glad!

Se evt. mere på Mads Hansens Kapels hjemmeside,
på Facebook Facebook eller YouTube YouTube

Hent evt. opslag her:

[Best Viewed With Any Browser]
Web-master: Poul Møller